10 vinkkiä “onnellisempaan” elämään

Jos klikkasit tän postauksen auki sillä ajatuksella, että haluat lukea syvällisiä vinkkejä siihen miten saat tehtyä elämästäsi onnellisempaa, niin tulet luultavasti pettymään. Tässä postauksessa aion nimittäin listata kymmenen pientä asiaa, joiden avulla vältyt pieniltä arjen vastoinkäymisiltä ja teet sitä kautta elämästäsi edes vähän helpompaa ja mukavampaa, tai sitten et. Tämä postaus on siis huumorilla tehty, ei kannata ottaa liian tosissaan!

1. Älä ikinä osta mustaa matalanukkaista mattoa. Varsinkaan, jos olet pitkähiuksinen, sillä irronneiden hiusten ja muiden roskien imuroiminen pois matosta on yhtä helvettiä.. 

2. Käytä kahta kalenteria. Kun sulla on menot merkittynä sekä puhelimessa että paperikalenterissa, et voi unohtaa mitään tärkeää!

3. Älä koskaan mene kauppaan a) nälkäisenä ja b) ilman ruokalistaa. Näiden kahden asia myötävaikuttaessa ostosreissusta ei voi tulla kuin katastrofi. 

4. Aloita tenttiin lukeminen vähän aikaisemmin kuin edellisenä iltana. Saatat jopa säästyä muutamalta harmaalta hiukselta ja hermoromahdukselta.

5. Mikäli omistat treenitrikoot, joissa on housujen solmimista varten naru, tee naruun solmu ennen pesemistä. Näin vältyt narun takaisin pujottelemiselta jokaikisen pesun jälkeen..

6. Kerrostaloon muuttaessa kannattaa mahdollisuuksien mukaan valita ylin kerros. Muissa kerroksissa pääset nimittäin kuuntelemaan yläkerran asukin kantapääkävelyä päivästä toiseen.

7. Jos saat jostain ilmaiskoodin johonkin suoratoistopalveluun, niin jätä se käyttämättä. Kun et tiedä mistään paremmasta (kuten Salkkareista ilman mainoskatkoja), et joudu jälkeenpäin (koodin loppuessa) kärsimään katsoessasi Salkkareita mainoskatkojen kanssa.

8. Jos herääminen tuntuu aamulla kamalalta, niin kannattaa kokeilla myöhempään valvomista ja aikaisemmin heräämistä. Herääminen saattaa ollakin helpompaa. (Ei kuitenkaan puhuta siitä iltapäivällä hyökyaallon lailla iskevästä väsym…)

9. Miksi tankkaisit auton tankin kerralla täyteen, kun voit tankata aina 30 eurolla kerrallaan ja käydä tankilla (mitä btw inhoat) tuplasti useammin? Niimpä. Pienempi summa kerralla tankkiin upotettuna vaan tuntuu paremmalta kuin iso summa harvemmin.

10. Miksi niistäisit nenäsi pehmeään nenäliinaan, kun vieressä on tarjolla myös ihanan karheaa talouspaperia. Kukapa ei tykkäisi Petteri Punakuono-tyylistä..

En myönnä mitään, mutta nämä kymmenen asiaa saattaa olla omasta elämästäni muokattuja. Ajoittainen sarkasmi on ihan kivaa ja jälkiviisastelu on hyödyllistä, vai miten se menikään. Anyway, huippua tulevaa viikkoa just sulle! 🙂

 

 

Loading Likes...

2 Replies to “10 vinkkiä “onnellisempaan” elämään”

  1. Mää voin vaan niin samaistua tuohon kohtaan 9 ja 10! Mutta ehkä siinä tankkaamisessa on kans se, että jos tankkaa tankin täyteen ja tulee kuitenkin vähän ajettua niin sillä 60e sais ostettua muutakin kun bensaa, ja se just tuntuu isolta rahalta, jos sille olis muutaki käyttöä. Mieluummin teen siis niin, että tankkaan 20e ja se riittää vallan mainiosti vähäiseen ajeluun, sitte taas tankille jos näyttää siltä että tankata pitää😄

    1. Totta tuokin. Mä kuitenkin ajelen muutenkin työmatkojen lisäksi aika vähän, niin ei sitä bensaa enempää kulu vaikka täyteen tankkaisinkin kerralla. Se tankkaaminen nimittäin on joka kerta yhtä inhottavaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.