24 tunnin pikavierailu Tampereelle

Me hypättiin tiistaina 5.53 yhden kaverin kanssa junaan Oulusta ja lähdettiin matkaamaan kohti Tamperetta. Edessä oli vuorokauden mittainen pikareissu Tampereelle ja reissun tarkoituksena oli shoppailla ja käydä katsomassa lätkää. Mä oon käynyt Tampereella useita kertoja aiemminkin ja viettänytkin yhden kesän melkeimpä puoliksi Tamperella joskus nuorempana, mutta en ollut koskaan käynyt Hakametsän jäähallissa, joten alkoihan se jo olla aikakin.

 

Me saavuttiin Tampereelle aamupäivällä kymmeneltä, jätettiin laukut rautatieasemalle säilytykseen ja lähdettiin samantien bussilla kohti Lempäälää ja Ideaparkia. Oulun Ideaparkia kun ei voi edes verrata Lempäälän “isoveljeensä”, joten haluttiin käydä shoppailemassa paikassa mistä löytyy kauppoja joka lähtöön. Mukaan tarttui kuitenkin onneksi hyvin maltillinen määrä tavaraa, joten laukkua jaksoin hyvin kantaa vielä seuraavanakin aamuna 😀

Shoppailujen jälkeen hurautettiin bussilla takaisin Tampereen keskustaan, käveltiin Finlaysonin alue läpi ja käytiin Vapriikissa katsomassa mm. Jääkiekkomuseota sekä muita siellä olleita näyttelyitä.

Paljon kävelyä sisältäneen iltapäivän jälkeen käytiin hetki levähtämässä hotellilla ja pienten powernapien jälkeen jaksettiin lähteä uudella energialla kohti Hakametsää ja Tappara-Kärpät peliä. Meidän paikat oli Tapparan vaihtoaition takana muistaakseni neljännellä rivillä ja heti istumaan päästyämme totesin, että siinä paikalla on erittäin iso riski saada osuma kiekosta. Matsi oli toisen erän jälkeen tilanteessa 4-1, jolloin päätimme yhteistuumin lähteä pois hallilta, sillä halusimme päästä käymään Torni-hotellin ylimmässä kerroksessa olevassa Moro Sky Barissa. Päätös osoittautui seuraavana päivänä lehtiä lukiessa hyväksi, sillä juuri siihen katsomonosaan, jossa Hakametsässä istuimme, oli kuin olikin lentänyt kiekko ihan kolmannen erän lopussa. Onneksi katsoja, johon kiekko oli osunut, oli ilmeisesti selvinnyt ilman pahempia vammoja!

Keskiviikkoaamuna ei ollut enää aikaa shoppailuille, sillä me oltiin ostettu liput aamupäiväjunaan. Koomailimme hotellilla siis lähes kymmeneen saakka, kävimme aamupalalla matkan varrella olleessa kahvilassa ja talsimme loppumatkan rautatieasemalle. Junamatka kului nopeasti toksikologian perusteita opiskellessa ja muutamia blogijuttuja suunnitellessa. 

Mä en tällä(kään) kertaa pystynyt pitämään kunnollista hiihtolomaan en töiden enkä opiskelujen puolesta, mutta kyllä tälläinen lyhytkin reissu pois tutuista ympyröistä teki hyvää ja oli ihan superkivaa päästä kiertelemään ympäri Tamperetta. Tampere on kyllä ihana kaupunki!

Loading Likes...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.