Alkuvuoden kuulumiset

Edellisestä kuulumispostauksesta on kulunut jälleen sen verran kauan, että nyt on hyvä aika päivittää kuulumisia. Alkuvuosi on mennyt todella vauhdikkaasti, vaikka sainkin “lomailla” koko tammikuun. Tuo “lomailu” oli kuitenkin sen verran kipujen ja kolotusten täyttämää, ettei se oikein mahdollistanut esimerkiksi tehokasta opiskelua vaan päivät meni muutaman tunnin opiskelun jälkeen hyvin pitkälti makuuasennossa Netflixiä katsellen.

Helmikuun alussa kolarin aiheuttamat kivut ja kolotukset alkoivat olla jo vähäisempiä ja pääsin palaamaan sairaslomaltani takaisin töihin ja aloittamaan täysipainoisen opiskelunkin. Sen jälkeen arki onkin ollut melkoisen vauhdikasta, mutta sitä kerkesin jo kaivatakkin! Kouluviikkojen aikana teen yleensä korkeintaan muutaman työvuoron ja etäviikoilla kolmesta neljään. Tammikuun hiljaisemman opiskelutahdin myötä tekemistä kertyi helmikuun puolelle aika paljon ja niiden rästien myötä olenkin saanut opiskella kuluneet viikot lähes yötä päivää ja tekemistä on edelleen paljon, kun tehtävien palautuspäivät lähestyvät vääjäämättä. 

Opiskelu on mielekkäämpää ja mukavampaa kuin varmaan koskaan ennen ja uusien asioiden oppiminen käynnistää loputtoman tiedonjanon. Luentotallenteita ja videoita katsoessa saattaa menettää ajantajun ja huomata kolmen tunnin jälkeen, että ohhoh kello onkin jo vaikka kuinka paljon ja olisi muutakin tekemistä kuin opiskelu. Esimerkiksi mun ruokapöytä on ollut viimeiset pari viikkoa täynnä koulukirjoja ja erinäisiä lappuja, mutta eipä se oikeastaan ole hirveästi edes häirinnyt. Kaikki aika on kulunut joko töissä tai opiskellessa, niin ovatpahan matskut ainakin helposti ja nopeasti saatavissa eikä niitä tarvitse joka kerta kaivaa jostain laatikosta. 

Käynnissä oleviin olympialaisiin en ole ehtinyt perehtyä kovinkaan paljoa, vaikka yleensä urheilua tuleekin seurattua melko tiiviisti. Muutamat hiihdot ja lätkäpelit olen ehtinyt sivusilmällä seurata, mutta siihenpä se on jäänytkin.

Viime viikkoina vapaapäivä on ollut mulle ihan täysin tuntematon käsite ja näyttää vähän siltä, että tällä tyylillä mennään vielä pari seuraavaakin viikkoa, mutta hiihtolomaviikolle olen varannut itselleni pidemmän vapaan töistä ja tarkoitus olisi, että silloin saisi pidettyä edes parin päivän tauon opiskeluistakin. Kevät tulee olemaan kiireinen, mutta onneksi kesällä on tiedossa palkallinen kesäloma!

Miten sun alkuvuosi on lähtenyt käyntiin? 🙂

PSST! Voi olla, että ensi viikolla ei tule kuin yksi postaus, sillä meillä on lähiviikko, enkä luultavasti alkuviikosta kerkeä mitään kirjoittelemaan. 

Loading Likes...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.