Helatorstai

Mä olen tällä viikolla saanut nauttia useammasta peräkkäisestä vapaapäivästä, sillä mun tän viikon kaksi työvuoroa sijoittuivat kivasti maanantaihin ja perjantaihin. Useimmiten mulla on viikossa kolme työvuoroa ja yleensä ne asettuvat siten, että tämmöisiä kolmen päivän vapaaputkia ei ole. Tänään vapaan ja ihanan lämpimän päivän kunniaksi on tullut vietettyä monta tuntia ulkona. Onnistuin jopa hieman polttamaan toista käsivarttani, vaikka normaalisti olen todella tarkka sen suhteen etten vahingossakaan käristä itseäni liikaa. 

Aamupäivästä kävimme äitin ja pikkuveljen kanssa Ponipihalla katsomassa sieltä löytyviä eläimiä, minkä jälkeen käytiin tsekkaamassa mitä Nallikarissa tapahtuu. Tänään ilmeisesti vietetään Unelmien liikuntapäivää, mistä mä en ollut koskaan aiemmin kuullutkaan, joten Nallikarissa oli monenlaista urheilullista toimintaa.

Iltapäivän mä aloitin parvekkeella lukien huomiseen tenttiin ja loput iltapäivästä luin sohvan nurkassa, sillä parvekkeella alkoi olla jo todella lämmin. Sain tenttiin lukemisen pakettiin ihan hetki sitten ja ajattelin tulla kirjoittamaan tämän postauksen nyt ennen kuin lähden nauttimaan lämpimästä illasta grillailun merkeissä. 

Musta on aivan ihanaa, kun nyt on ollut pari tosi lämmintä päivää. Alkaa tuntua siltä, että kesä on ihan kohta täällä ja uskallan jopa toivoa, että mun kesälomasää ei ehkä olekaan ihan niin kylmä kuin olisi vielä viikko sitten voinut kuvitella. 

Mukavaa loppuviikkoa! 🙂

Loading Likes...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.