Kirpparikaaos

Mä en oikein koskaan ole tykännyt kirppareilla pyörimisestä, sillä ne on usein ahtaita ja täynnä porukkaa. Jostain syystä, ehkä äidin ja mummun kirppisinnostuksena johtuen, mä kuitenkin olen pienestä pitäen ollut itse myymässä tarpeettomia tavaroitani joko torikirppiksillä tai itsepalvelukirppiksillä. 

Viimeksi varasin itselleni yhdessä erään ystäväni kanssa kirppispöydän viime kesänä, kun olin muuttamassa ja halusin päästä ylimääräisestä “roinasta” eroon. Aloin jälleen muutama kuukausi sitten miettiä kirppispöydän hankkimista, mutta homman hoitaminen aina venyi ja venyi, kunnes tällä viikolla sain vihdoin aikaiseksi varata pöydän.

Olin näiden muutaman kuukauden aikana nimittäin haalinut kaapeista jo melkoisen läjän tavaraa Ikea-kassiin, joka törötti makuuhuoneeni seinustalla. Tavaraläjän säilyttäminen pikkuruisen makkarin lattialla oli kyllä siltä kannalta hyvä idea, että kun hoitamaton homma oli näköpiirissä ensimmäisenä aamulla ja viimeisenä illalla, niin lopulta ärsytyskynnys ylittyi ja sain pöydän varattua. 

Varasin pöydän kirpputorille netin kautta ja marssinkin heti sen jälkeen paikan päälle tsekkaamaan millainen pöytä on ja hakemaan hintalappuja, jotta saan tuotteet hinnoiteltua ja ne ovat valmiina, kun pöytävaraukseni alkaa kahden päivän kuluttua. Sain pöydän tosi halvalla (15 eurolla) melko uudelta oululaiselta kirppikseltä nimeltään Kirpputori Aasta Ööhön. Itse en ollut paikassa aiemmin käynyt, mutta olin lukenut hyvää palautetta siitä Jodelista (hehe), joten uskalsin sieltä pöydän varata.

Kaappien läpikäyminen, vaatteiden peseminen ja tarvittaessa silittäminen, hinnoittelu ja muut kirppistelyn vaiheet ovat kokonaisuudessaan melkoinen ruljanssi. Koin kuitenkin nyt olevan sopiva hetki sen läpikäymiselle, sillä tavaroiden pistäminen uusiokäyttöön ja sitä kautta taskurahan tienaaminen sopii mielestäni erinomaisesti myös tähän huhtikuun säästökuuriini. Musta on myös kiva ajatus, että hyväkuntoiset ja suurimmalta osaltaan vähän käytetytkin vaatteet saa uuden elämän jonkun toisen käsissä. Olisi sääli heittää hyviä vaatteita menemään, kun niistä ei enää itse tykkää.

Mun kirppispöytä löytyy tosiaan Kirpputorilta Aasta Ööhön ja pöydän numero on 212. Pöydästä löytyy pääasiassa S- ja M-koon vaatteita, joista suurin osa on vähän käytettyjä ja siistejä. Mikäli Oulun seudulla asustelet ja vaatekaappisi kaipaisi täydennystä, niin käy ihmeessä katsomassa!

Loading Likes...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.