Loppukevään kuulumiset

Heippa ja mitä mahtavinta toukokuuta! Tämä kevät alkaa olla ihan kohta paketissa, sillä kesä lähestyy vääjäämättä. Mun lämpömittari näytti aamupäivällä puolipilvisellä säällä 16 lämpöastetta, joten uskalsin iltapäivällä lenkille lähtiessäni jopa jättää kevyttoppatakin naulaan ja pukea päälleni tuulitakin, joka kyllä sekin oli liikaa. Vielä perjantaina taivaalta satoi lähes kämmenen kokoisia lumihiutaleita, joten en olisi uskaltanut ihan vielä tälläisiä lämpötiloja odotella, mutta en yhtään valita. Ihana, että tulee lämmin, sillä mun kesäloma alkaa jo kolmen viikon päästä!

Olin tänä vuonna epäonnisessa asemassa lomapäiviä päätettäessä, sillä mun loma tosiaan alkaa jo toukokuun viimeisellä viikolla ja päättyy juhannusviikon alkaessa. Toki yksi lomaviikko mulle jää myös elokuulle. Olen kuitenkin jo asian hyväksynyt ja todennut, että loma on loma, pääsi sitä viettämään milloin tahansa. Aion siis ottaa lomastani kaiken ilon irti, vaikka takatalvi iskisi vielä touko-kesäkuun vaihteessakin. Ties vaikka ottaisin äkkilähdön johonkin lämpimään, jos Suomen sää alkaa näyttää kovin pahalta.

Koulua on jäljellä vielä yhden etäviikon lisäksi yksi lähiviikko ja seuraavien kahden viikon aikana mulla on kolme tenttiä. Kesäksi otin itselleni vain yhden kurssin suoritettavaksi ja kun näistä kaikista kursseista olen suoritusmerkinnät saanut, niin mun opintosuoritusotteesta pitäisi löytyä 74 opintopistettä. Tekemistä on siis tämän vuoden aikana ollut ihan riittämiin, mutta onneksi alavalinta on kerrankin oikea, niin kursseja on ollut kiva suorittaa. Pää on ihan täynnä uutta tietoa ja mieli täynnä innostusta. Kesän aikana on hyvä sulatella kaikkia vuoden aikana opittuja asioita, sillä syksyllä odottaa yksi neljän viikon harjoittelu ja ensi keväänä on yhteensä kolme kuukautta eri harjoitteluita. 

Tämä kevät on ollut mulle ensimmäinen lukion jälkeen, kun mun ei ole tarttenut miettiä pääsykokeita tai kouluun hakemista. Voin kertoa, että oon nauttinut sen tuomasta vapaudesta ihan älyttömästi enkä ole kertaakaan katunut päätöstäni pistää lääkishakua jäihin toistaiseksi. Olen saanut kanavoida pääsykoevalmistautumiseen aiemmin kuluneen ajan ihan muihin asioihin eikä mulla ole ollut läheskään vastaavanlaista stressiä mitä aiempina vuosina. Jos aikaisempana vuotena olen tähän aikaan ollut ihan tuhottoman väsynyt, niin nyt fiilis on kaikkea muuta! Ennen kaikkea musta on ihan älyttömän helpottavaa ja siistiä, että tiedän jo nyt missä tulen syksyllä opintojani jatkamaan ja millaisen porukan kanssa.

Mun piti tän päivän postauksessa ihan vaan vähän kertoa viimeisimpiä kuulumisia, mutta tästähän tuli melkein yhtä pitkä romaani kuin mun huomisen tentin muistiinpanoista. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki mikäli jaksoit tänne asti lukea ja ihan huippua alkavaa viikkoa just sulle! 🙂

Loading Likes...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.