Päivä Helsingissä

Mun Instagramia seuraavat saattoivat huomatakin, että vietin eilisen päivän Helsingissä. Mut valittiin joulukuussa OPn omistaja-asiakasbloggaajaksi ja eilen meillä oli siihen liittyvä briiffausilta OPn pääkonttorilla Helsingissä. 

Mä lensin Helsinkiin päivälennolla, kerkesin shoppailla pari tuntia ja sen jälkeen hurautin Kampista bussilla Vallilaan OPn pääkonttorille, joka oli muuten aika hulppean näköinen mesta niin sisältä kuin ulkoakin. Meiltä täältä Oulusta ei taida löytyä mitään siihen verrattavaakaan..

Mä käyn Helsingissä keskimäärin kerran tai kahdesti vuodessa, joten ihan kuukausittaista herkkua ei tuo pääkaupungissa pyöriminen mulle ole. Tottakai otin reissusta kaiken ilon irti ja shoppailin pääasiassa sellaisissa kaupoissa mitä meiltä ei täältä pohjoisesta löydy, kuten Lush, VS, Mango ja Hehku.

Ilta kuluikin tosiaan OPlla briiffauksen ja illallisen merkeissä. Meitä omistaja-asiakasbloggaajia on kymmenen ja tulemme julkaisemaan op.media-sivustolle erilaisia postauksia tämän vuoden aikana. Mä olen vuorossa ensimmäisenä ja mun postausta pääsette lukemaan jo muutaman viikon sisällä. Vinkkaan siitä sitten lisää, kunhan postaus on julki!

Illan päätteeksi mä matkustin junalla päärautatieasemalta lentokentälle ja koska mun lento kotiin lähti vasta puoliltaöin, kävin ottamassa pienet torkut GoSleep-unimunassa. Mun mielestä unimuna on superhauska keksintö ja olin jo pidemmän aikaa halunnut kokeilla sitä. Kokemus oli hauska ja unimunassa sai hyvin levähdettyä hetken pitkän päivän jälkeen.

Kaiken kaikkiaan päivä Helsingissä oli oikein onnistunut ja oli virkistävä kokemus matkustaa kerrankin ihan yksin, sillä silloin voi käydä juuri siellä missä itse haluaa ja missä järjestyksessä haluaa. Toki kaverinkin kanssa reissaamisessa on omat hyvät puolensa!

Loading Likes...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.