Postaussarja pääsykokeisiin valmistautumisesta

Heippa ja ihan huippua keskiviikkoa! Mä puhuin vuoden vaiheen jälkeen tämän vuoden blogisuunnitelmistani ja yhtenä suunnitelmana oli toteuttaa kevään aikana pääsykokeisiin valmistautumiseen liittyvä postaussarja. Olen viimein saanut mietittyä tarkemmin mitä haluan tässä postaussarjassa nostaa esille, joten nyt on hyvä aika puhua tästä vähän enemmän.

Mulla on monen vuoden kokemus pääsykokeisiin valmistautumisesta ja olen valmistautunut näin nopeasti laskettuna ainakin kolmen eri alan pääsykokeisiin. Koen, että mulla on jaettavana paljon vinkkejä valmistautumiseen liittyen ja haluankin jakaa hyviksi toteamiani keinoja muillekin, joille niistä voisi olla hyötyä!

Postaussarjassa tulen käsittelemään muun muassa aikataulutusta, muistiinpanojen tekemistä, lukutaktiikoita, motivaatiota ja pääsykoepäivään ja -tilanteeseen valmistautumista. Mukautan postauksia mielelläni toiveiden mukaan, joten jos sulla on mielessä jokin pääsykokeisiin valmistautumiseen liittyvä aihe, josta haluaisit ehdottomasti kuulla lisää, kerro siitä kommenttiboksissa!

Postaussarjan postaukset tulevat käsittelemään pääsykokeisiin valmistautumista yleisesti eli vinkit ovat sovellettavissa kaikkien alojen pääsykokeisiin, ei pelkästään esimerkiksi lääkikseen, jonne olen itse hakenut.

Pääsykokeisiin valmistautumiseen liittyvät postaukset ilmestyvät joka toisen viikon maanantaina alkaen ensi maanantaista eli 12. päivästä ja postauksia on luvassa suunnilleen toukokuun puoleen väliin saakka. Mikäli postaustoiveita tulee useampia, niin silloin postauksia saattaa ilmestyä jopa viikoittain, mutta lähtökohtaisesti joka toinen viikko.

Tälläistä on siis luvassa muiden postauksien ohessa ensi viikosta lähtien. Toivottavasti näille postauksille löytyy kiinnostusta ja näistä on hyötyä pääsykokeisiin valmistautuville. Ensi maanantain aiheena on aikataulutus, joten stay tuned!

Loading Likes...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.